Min kundsida

Naturlig Hemmamiljö, Tips & Trix

Hur renar jag mitt hem med eteriska oljor?

Virus, bakterier, bakterier, mögel … Visste du att luften du andas inomhus kan vara upp till 100 gånger mer förorenad än utomhus 1 ?

Ingenting är bättre än eteriska oljor för att sprida mjuka och behagliga dofter i ditt hem, men också användbara för hälsa och välbefinnande: för att städa upp patientens rum, driva bort bakterier eller stimulera deras naturliga försvar, eller helt enkelt för att återställa energi eller bättre slappna av.

Luften vi andas är inte den enda som påverkar våra lungor. Dammkvalster, mögel, mikrober, alla dessa små människor som bor i vårt hus gängar också ihop för att ”förorena” våra liv, dag och natt! Att rena luften är därför en prioritet, naturligtvis under dagen, när du, klarvaken, är medveten om besväret som orsakas av gammal luft… men också på natten, i avskildhet i ditt rum (vart du går, låt oss komma ihåg , en tredjedel av ditt liv), att sova där gott, som en baby.

OBS!, alla eteriska oljor är dock inte gjorda för att spridas i atmosfären: det är därför nödvändigt att kontrollera för var och en av dem att detta användningssätt är möjligt (dessutom, naturligtvis, för att kontrollera indikationen!).

Källa: den praktiska anti-föroreningsguiden för ett hälsosamt hem – 1001 rena luftreflexer

KAMP MOT INOMHUSLUFTFORORENINGAR!

För att andas renare luft genom att begränsa källorna till epidemier dagligen, använd Puressentiel Sanitizing Spray . Dess patenterade formel med 41 HEBBD 100% rena och naturliga eteriska oljor eliminerar mer än 99,9% av bakterier och virus.

Denna renluftsmästare finns i 3 format: klassisk 200 ml , familj 500 ml och resa 75 ml .

desinficerande sprayer i tre storlekar puressentiel

100 % växtbaserad formel för naturlig effektivitet

Praktisk med sin miljövänliga patenterade pump, utan drivgas, Puressentiel Sanitizing Spray är också färgfri och syntetisk doftfri.

Dess goda tolerans och effektivitet har testats kliniskt och vetenskapligt på virus 2 som är ansvariga för influensa A och gastroenterit, på bakterier som är ansvariga för luftvägsinfektioner 2,3,4 , men även på jästsvampar och svampar 2 ,3.

Styrd av Ecocert, ekologisk för miljön, är Puressentiel Sanitizing Spray-formeln lätt biologiskt nedbrytbar enligt den europeiska standarden OECD 301F.

puressentiel desinficerande luftspray

Den rena luftreflexen för hela familjen

Puressentiel Cleansing Spray, luftrenande, med en patenterad formel, har en rekordtillfredsställelsegrad på 99,8 % av 8 969 användare 5 !

För säker användning: 2 sprayningar per dag i 1 eller 2 sprayer riktade uppåt för ett rum på cirka 12m². Det är lämpligt att låta verka i 30 minuter och sedan ventilera.

Kan användas överallt: hemma, på kontoret, i bilen. Som en bonus lämnar den en väldigt frisk doft av naturen! Perfekt för hela familjen och barn.

RENA LUFTEN VI ANDAS, JA, MEN DESINFECERA ÄVEN HÄNDER OCH YTOR!

Puressentiel Antibacterial Gel- formeln kombinerar alkohol av vegetabiliskt ursprung och 3 eteriska oljor (tea tree, citron, lavandin grosso) och eliminerar 99,9% av bakterier och virus. Denna gel, berikad med aloe vera , desinficerar försiktigt händerna. Idealisk för att undvika kontaminering vid kontakt.

Vill du desinficera dina händer, men även dina ytor (dörrhandtag, bilratt, datortangentbord etc.)? Tänk på Puressentiel Cleansing Spray Lotion ! Denna hydroalkoholhaltiga lösning med en fräsch och naturlig lukt med bevisad effektivitet, förstör omedelbart 7 virus och bakterier.

puressentiel desinficerande antibakteriella geler och lotioner

Produkter testade under dermatologiska kontroller.

Använd ”Sanitizing Aerial Spray”, ”Sanitizing Antibacterial Gel”, ”Sanitizing Spray Lotion” och ”Sanitizing Antibacterial Gel ”Sensitive Skin”” med försiktighet. Innan användning, läs etiketten och informationen om dessa produkter.

1  Environmental Agency, 2017, källa EPA Indoor Air Quality Tools

2 Virusdödande: EN 14476 (1 min, Influensa A H1N1); EN 14476 (5 min, adenovirus och murint norovirus); EN 14476 (30 min, Poliovirus); Baktericidal: EN 13727 (5 min) och EN 13697 (5 min) (S.aureus, P.aeruginosa, E.hirae, E.coli); Fungicid: EN 13624 (5min, A.niger, C.albican) och jästdödande medel: EN 13697 (15min, C.albicans).
3 Puressentiel vetenskaplig studie – In vitro-tester på 11 bakterie- och svampstammar.
4 KCL-FIR-1002: 2018 – 30 sek.
5 Nöjdhetstest – 8 969 konsumenter.
6 EN 13727 (60s, S.aureus, P.aeruginosa, E.hirae, E.coli) och/och EN 1500 (60s, E.coli).,EN 14476 (60s, Adenovirus, Poliovirus, Murint Norovirus, H1N1) , EN 13624 (60-tal, C.albicans)
7EN 13727 (60s) och/och 13697 (5min) (S.aureus, P.aeruginosa, E.hirae, E.coli), EN1500 (60s, E.coli). ²EN 14476 (60-talet, Adenovirus, Poliovirus, Murint Norovirus, H1N1) ³EN 13624 (60-talet, C.albicans).

Cookie Consent with Real Cookie Banner