Min kundsida

Vår historia & filosofi

Våra kärnvärden

Aromaterapi tillgänglig för alla

Ge alla möjligheten att ta ansvar för sig själva på ett så "naturligt och miljöansvarigt" sätt som möjligt

Skapa den nya hälsosamma livstilen, helt naturligt: renare, mer naturlig, mer effektiv

Om Nordic Premium Group AB

Nordic Premium Group AB, är distributörer för Puressentiel i Sverige och är en del av en större Nordisk organisation, som arbetar med kvalitativa och effektiva kosttillskott, näringstillskott, ready- to- use produkter och  skönhetsprodukter inom premiumsegmentet.

Vi är ett litet kreativt team, som brinner för det vi gör och utvecklar oss hela tiden inom hälsa och välmående.

Ett stort familjärt äventyr

Puressentiel-laboratoriet föddes 2005 från Isabelle och Marco Pacchionis passion för aromaterapi och naturliga aktiva ingredienser, revolutionerande marknaden för eteriska oljor och demokratiserande aromaterapi med sina ”färdiga att använda” produkter. En rad produkter som är säkra, effektiva och lätta att använda!

De är båda före tiden övertygade om effektiviteten av aromaterapi i hanteringen av den dagliga hälsan och åtföljs i detta äventyr av deras son Rocco och Florence, Marcos syster. Puressentiel, ett familje- och oberoende laboratorium, är framför allt ett stort äventyr.

Familjeberättelsen kombineras med ett sammansvetsat och ambitiöst team, partners och leverantörer med vilka en stark förtroenderelation har byggts upp genom åren, och naturligtvis miljontals lojala användare runt om i världen!

Familjen Pacchioni

Några ord från våra grundare

Naturen har en kraft: den att producera aktiva substanser med unik kraft. Puressentiel har know-how: att välja dem, kontrollera deras effekter och kombinera dem för din hälsa och välbefinnande. Vårt existensberättigande: att hämta det bästa från naturen för att göra den tillgänglig för alla under dess renaste och mest väsentlig form, och detta på det mest miljöansvariga och miljövänliga sättet som möjligt.

Vårt uppdrag är att erbjuda dig produkter baserade på eteriska oljor och växtextrakt som är 100 % ekologiska, 100 % rena och naturliga. Vi testar ständigt deras effektivitet och ofarlighet… Det här är produkter som vi själva använder med glädje och stolthet.

Puressentiel naturliga hälsoprodukter, alltid renare, mer naturliga, mer effektiva, är gjorda för varje dag, för hela familjen, eftersom vi vet att idag, om vår livsstil förändras, utvecklas vår hudvård också.

Det är med total respekt för både människan och naturen som vi har skapat Puressentiel-laboratoriet. Puressentiel-serien är avgörande för din hälsa och garanterar ren effektivitet.

Isabelle och Marco Pacchioni,
grundare av Puressentiel Laboratory

Fri leverans

Fri leverans

Fri leverans vid köp över 500kr

Herbarium

Herbarium

Lorem ipsum dolor

Kontakt

Kontakt

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Alla våra produkter

Alla produkter finns att hitta på hemsidan

Cookie Consent with Real Cookie Banner