Min kundsida

Hur väljer och skapar du din naturliga skönhetsrutin?

Du undrar säkert: ”vilken naturlig rutin ska jag använda för min hudtyp?” eller ”hur använder jag aromaterapi i min skönhetsrutin? Kombinera egenskaperna hos eteriska oljor, vegetabiliska oljor och hydrolater för att skapa din naturliga skönhetsrutin anpassad till din hudtyp.

Sammanfattning:

  1. KOMBINERAS TILL FET HUD
  2. STRAM HUD MED IMPERFEKTIONER
  3. KÄNSLIG HUD SOM TAPPAR SIN GLANS
  4. TRÖTTA ÖGON (SVULLNAD OCH MÖRKA RINGAR)
  5. TORR OCH IRRITERAD HUD
  6. KÄNSLIG HUD OCH RODNAD
 

Skapa din skönhetsrutin efter din huds natur

BLANDAD TILL FET HUD

Använd Lavender Hydrolat för att rena och desinficera din hud.Skapa din behandling genom att kombinera vegetabilisk jojobaolja för att balansera huden ochskydda den från uttorkning, och Niaouli eterisk olja för dess renande och talgreglerandeegenskaper


Förberedelse: Tillsätt 2 droppar Niaouli eterisk olja i en 30 ml flaska vegetabilisk jojobaolja.

Appliceringsråd: Applicera dagligen på kvällen efter din dagligarengöring. Användningen av detta recept rekommenderas för barn från 12 år och vuxna.

STRAM HUD MED IMPERFEKTIONER

Använd Geranium Hydrolat för att rena och återställa lyster till din hud. Skapa din behandling genom att kombinera vegetabilisk olja från Nigella för att rengöra och rena din hud, och eterisk olja av geranium för att bekämpa bakterierna som är ansvariga för akne, underlätta läkning och lugna inflammation.


Förberedelse: Blanda 15 ml Nigella vegetabilisk olja i en 30 ml flaska och 15 ml vegetabilisk jojobaolja, tillsätt 5 droppar geranium eteriskolja.

Appliceringsråd: Applicera dagligen, morgon och kväll, efter rengöring, på huden i ansiktet, ryggen och dekolletaget vid akne. Användningen av detta recept rekommenderas för barn från 12 år och vuxna. 

KÄNSLIG HUD SOM TAPPAR SIN GLANS

Använd Hydrolat de Rose för att lysa upp din hy och tonar matt hud.

Skapa din behandling genom att kombinera vegetabilisk aprikoskärnaolja för att lysa upp och skydda din hud, och Ylang-Ylang eterisk olja för att aktivera mikrocirkulationen och förbättra hudens lyster.

 

Beredning: Tillsätt 2 droppar Ylang-Ylang eterisk olja i en 30 ml flaska vegetabilisk aprikoskärnaolja.

Appliceringsråd: Applicera dagligen, morgon och kväll, efter rengöring.

Användningen av detta recept är endast för vuxna.

TRÖTTA ÖGON (SVULLNAD OCH MÖRKA RINGAR)

Använd Blåklint Hydrolat för att lindra och lugna trötta ögon, svullnader och mörka ringar.

Skapa din behandling genom att kombinera vegetabilisk Calophylle Oil för att minska svullnader och minska uppkomsten av mörka ringar och svullnader, och Myrtle Essential Oil för att aktivera blodcirkulationen och hjälpa till att avskaffa venös och lymfatisk stas.

 

Beredning: I en 30 ml flaska, blanda 5 ml Calophylle vegetabilisk olja och 25 ml av Macadamia vegetabilisk olja, tillsätt 1 droppe Myrtle Essential Oil.

Appliceringstips: Applicera på kvällen på ögonkonturen. Applicera inte på de nedre och övre rörliga ögonlocken eller i ögonen.

Användningen av detta recept är endast för vuxna.

TORR OCH IRRITERAD HUD

Använd Orange Blossom Hydrolat för att ge din hud komfort och smidighet.

Skapa din behandling genom att kombinera vegetabilisk arganolja för att ge näring åt huden, skydda den och bibehålla dess goda återfuktning och asiatisk rosenträolja för att regenerera och stärka skadad eller försvagad hud  

 

Förberedelse: I en 30 ml flaska vegetabilisk arganolja, tillsätt 3 droppar asiatisk rosenträolja.

Appliceringsråd: Applicera morgon och kväll efter rengöring.

Användningen av detta recept rekommenderas från 12 år.

KÄNSLIG HUD OCH RODNAD

Använd Witch Hazel Hydrolat för att lindra rodnad.

Den återbalanserar och lugnar känslig och reaktiv hud. Skapa din behandling genom att kombinera vegetabilisk hampaolja för att bekämpa rodnad och obehag hos irriterad hud, och Patchouli eterisk olja för att lindra hudrodnad och djupt reparera huden.

 

Förberedelse: Tillsätt 2 droppar Patchouli eterisk olja i en 30 ml flaska vegetabilisk hampaolja.

Applicering: Applicera morgon och kväll efter rengöring.

Användningen av detta recept är endast för vuxna

Varning: För varje recept, se försiktighetsåtgärderna för användning av varje eteriskolja, vegetabilisk olja och hydrolat som används.

Utdrag ur boken ”ETTERISKA OLJOR, VEGETABILISKA OLJOR & HYDROLATES: My essentials” avIsabelle Pacchioni, utgiven av Aroma Thera.

Cookie Consent with Real Cookie Banner